Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

SLIDER

TAHNIAH WARGA SMK SERI MEDAN SELAMAT DATANG SELAMAT DATANG JUGA KEPADA BEKAS PELAJAR SMK SERI MEDAN. SILA KLIK GAMBAR INI UNTUK DAFTAR ALUMNI SELAMAT HARI GURU DARIPADA KAMI SATU SEKOLAH SATU SUARA BERKERJASAMA AMALAN KITA SEMOGA SMK SERI MEDAN TERUS MAJU DAN TERUS MAJU TAHNIAH SMK SERI MEDAN TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TEAM BAHAS SMK SERI MEDAN
Selamat Datang Ke Portal Rasmi Smk Seri Medan. Tel:074850243.email smkserimedan@gmail.com. Satu Sekolah Satu Suara

26 October 2015

MAJLIS MAKAN MALAM ARABIAN NIGHT SMK SERI MEDAN 2015Pada 23 Oktober 2015 telah diadakan majlis makan malam akhir tahun bertemakan arabian.Sambutan sangat menggalakkan kerana ia bukan sahaja melibatkan guru tetapi staf sokongan dan keluarga.Bilangan yang hadir adalah lebih kurang 200 orang.
Persiapan telah dijalankan dengan rapi seminggu lebih awal.Bermula dengan mesyuarat ajk kebiru iaitu pembahagian tugas.Ramai guru yang bukan dari AJK Kebiru turut membantu menjayakan majlis tersebut.
Majlis makan malam Arabian Night diselitkan dgn persembahan yang menarik dari pelajar,nyanyian dari guru johan pskpp peringkat negeri,cabutan bertuah dan penganugerahan khas khidmat bakti guru.
Majlis yang julung-julung kalinya diadakan menjadi kenangan terindah bagi warga SMK Seri Medan.Ia menunjukkan kerjasama yang erat dan komitmen diberikan oleh guru-guru.


Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Borang Aduan/Cadangan

Kepada semua ibu bapa / penjaga, anda boleh mengemukakan sebarang aduan, cadangan atau komen positif kepada pihak sekolah.


Sila isikan maklumat dan aduan anda dalam borang di bawah.


Nama:
Emel:
No Tel:
Nama Anak:
Tingkatan:
Cadangan/Aduan