Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

SLIDER

TAHNIAH WARGA SMK SERI MEDAN SELAMAT DATANG SELAMAT DATANG JUGA KEPADA BEKAS PELAJAR SMK SERI MEDAN. SILA KLIK GAMBAR INI UNTUK DAFTAR ALUMNI SELAMAT HARI GURU DARIPADA KAMI SATU SEKOLAH SATU SUARA BERKERJASAMA AMALAN KITA SEMOGA SMK SERI MEDAN TERUS MAJU DAN TERUS MAJU TAHNIAH SMK SERI MEDAN TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TEAM BAHAS SMK SERI MEDAN
Selamat Datang Ke Portal Rasmi Smk Seri Medan. Tel:074850243.email smkserimedan@gmail.com. Satu Sekolah Satu Suara

24 July 2016

ROAD SHOW KARNIVAL 50 TAHUN DI BPMALL 14 JULAI 2016


Bersempena dengan Karnival 50 Tahun dan makan malam seribu nostalgia, Roadshow telah dilaksanakan dengan jayanya. Roadshow tersebut telah berlangsung pada 14 julai 2016 bersamaan hari khamis di Batu Pahat Mall pada pukul 2 hingga 4 petang.  kali kedua  Roadshow ini telah diadakan di Dataran Penggaram  pada 16 julai 2016 bersamaan hari sabtu pada pukul 8 hingga 10 malam  . Matlamat Roadshow ini diadakan adalah Sebagai salah satu usaha bagi mempromosikn lagi Hari Karnial 50 Tahun SMK SERI MEDAN pada 28 hingg 30 julai 2016. Seramai 20 orang ahli jawatankuasa yang terlibat dalam Roadshow ini.
 Selain itu, diharapkan Roadshow ini dapat meningkatkan peratus kehadiran pengunjung pada hari Karnival tersebut . Sambutan di Batu Pahat Mall dan Dataran Penggaram amat menggalakkan. Ini kerana pelbagai aktiviti menarik diadakan diantaranya persembahan silat , tarian zapin, nyanyian lagu oleh pelajar nasyid dan pelajar nasyid menyanyikan lagu daripada artis wani. Selain itu, dua pelajar iaitu akim dan ajai turut sama memeriahkan program ini dengan membuat persembahan dengan menyanyikan lagu yang telah dipopularkan oleh artis Projecter Band dan lagu raya .
Apa yang menarik, persembahan tersebut telah diselang-selikan dengan kuiz berserta dengan pelbagai hadiah yang menarik. Persembahan penutup telah, diserikan lagi dengan  Joget Indah Hari Raya. Pengetua turut hadir sebagai tanda sokongan penuh acara roadshow yang julung kali diadakan. Semoga usaha murni ini member impak positif terhadap SMK Seri Medan.Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Borang Aduan/Cadangan

Kepada semua ibu bapa / penjaga, anda boleh mengemukakan sebarang aduan, cadangan atau komen positif kepada pihak sekolah.


Sila isikan maklumat dan aduan anda dalam borang di bawah.


Nama:
Emel:
No Tel:
Nama Anak:
Tingkatan:
Cadangan/Aduan