Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

SLIDER

TAHNIAH WARGA SMK SERI MEDAN SELAMAT DATANG SELAMAT DATANG JUGA KEPADA BEKAS PELAJAR SMK SERI MEDAN. SILA KLIK GAMBAR INI UNTUK DAFTAR ALUMNI SELAMAT HARI GURU DARIPADA KAMI SATU SEKOLAH SATU SUARA BERKERJASAMA AMALAN KITA SEMOGA SMK SERI MEDAN TERUS MAJU DAN TERUS MAJU TAHNIAH SMK SERI MEDAN TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TEAM BAHAS SMK SERI MEDAN
Selamat Datang Ke Portal Rasmi Smk Seri Medan. Tel:074850243.email smkserimedan@gmail.com. Satu Sekolah Satu Suara

29 September 2015

PERLAWANAN PERSAHABATAN BOLA BALING BAWAH 16 TAHUN ANTARA SMK SERI MEDAN DAN SMK TUN ISMAIL

Tujuan Pertandingan perlawanan persahabatan Bola Baling Bawah 14 tahun ini diadakan adalah untuk mengenal pasti dan menguji potensi pemain sekolah di tahap yang lebih tinggi.Ini kerana sebelum ini perlawanan persahabatanhanya diadakan sesama pemain sahaja. Selain itu, diharapkan perlawanan persahabatan ini menyuntik semangat pemain supaya lebih bersemangat dan cuba meningkatkan potensi diri masing-masing. Bagi guru penasihat sukan bola baling inilah masanya untuk menilai dan mengenalpasti bakat baru di mana pemain baru juga bertanding dalam pertandingan ini sekaligus mewakili sekolah dalam pertandingan perlawanan yang akan datang iaitu Piala warisan yang akan berlangsung bulan Oktober.

Pengadil jemputan... Sk Tenaga Sepakat & Sk Bukit Rahmat

Kertas kerja pertandingan persahabatan Bola Baling antara
SMK SERI MEDAN dan SMK TUN ISMAIL

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Borang Aduan/Cadangan

Kepada semua ibu bapa / penjaga, anda boleh mengemukakan sebarang aduan, cadangan atau komen positif kepada pihak sekolah.


Sila isikan maklumat dan aduan anda dalam borang di bawah.


Nama:
Emel:
No Tel:
Nama Anak:
Tingkatan:
Cadangan/Aduan